Història  
Noticies  
Escola de Música  
Grabacions  
Curs d'estiu  
Forum  
Enllaços  
Contacte  
 
Banda música Banda juvenil Álbum fotogràfic Activitats
Banda de Música
   
 

Director

 

 
 

JOSE ANTONIO CASANOVA INSA

Naix a Agullent en 1979. Comença els seus estudis a l'Escola e Música “Amanci Amorós Sirvent” d'Agullent, després continua els seus estudis al Conservatori d'Ontinyent i finalitza el Grau Superior al Conservatori “Joaquin Rodrigo” de València amb les mes altes qualificacions.

Ha realitzat cursos de perfeccionament de clarinet i estudiat amb J. Luís Estellés, Carlos Gil, Eric Hoeprich, Miguel Espejo, Enrique Pérez, Fabrizzio Meloni, Antony Pay, Philippe Cuper, Toni Ribera, Vicent Alós, Rafael Albert, entre d'altres. I des de l'any 2003 amplia els seus estudis de forma especial amb Jose Vicente Herrera (Solista de l'Orquestra de València)

Des de 2005 és professor de clarinet a l'Escola de música “Amanci Amorós Sirvent” d'Agullent així com també ha impartit classes a l'escola de l'Agrupació Musical la Banda d'Alfarrasí, i al Conservatori Professional José Climent d'Oliva.

Ha actuat amb l'Orquestra de València sota la direcció dels mestres Yaron Traub i Pinchas Steinberg. Forma part del Quartet de Clarinets “A Tempo” amb el que ha realitzat concerts per tota la geografia espanyola, destacant el Concurs de Música de Cambra “Monserrat Alavedra” de Tarrasa on foren finalistes. Amb aquest grup te enregistrats dos CDs un titulat “Homenatge a Jean Françaix” i l'altre titulat Vocabularis, amb obres de compositors valencians per a quartet de clarinets.

Actualment es director de l'Escola de Música, de l'Agrupació Musical i Banda Juvenil d'Agullent.

 

 
 
.................................................................................................................................