Història  
Noticies  
Escola de Música  
Grabacions  
Curs d'estiu  
Forum  
Enllaços  
Contacte  
 
Banda música Banda juvenil Álbum fotogràfic Activitats
Banda juvenil
   
 

Director

 

 

Jose Antonio Casanova Insa.

Naix a Agullent l'any 1979. Inicia els seus estudis musicals a l'escola de música Amanci Amorós Sirvent d'Agullent, continuant-los després al Conservatori Professional d'Ontinyent i finalitzant-los amb les més altes qualificacions al Conservatori Superior de Música de València. Ha estudiat y realitzat cursos de perfeccionament de clarinet amb Miguel Espejo, Jose Luis Estellés, Enrique Pérez, Carlos Gil, Toni Ribera, Rafael Albert, Fabrizio Meloni, Reinhar Weiser, Eric Hoeprich, Daniel Labrada i Antony Pay. És membre fundador del quartet de clarinets “A Tempo” amb el qual ha relitzat concerts per tota la geografia espanyola i ha gravat el CD “Homenatge a Jean Françaix”.

A hores d'ara continua perfeccionant-se amb el clarinet estudiant amb el professor Jose Vicente Herrera (Solista de l'Orquestra Municipal de València) i requint amb el professor Vicent Alós (Requinto Solista de l'Orquestra Municipal de València)

A més, és director de l'escola de música “Amanci Amorós Sirvent” d'Agullent i professor de clarinet de la mateixa, així com professor de clarinet de l'escola de música de "La Banda" d'Alfarasí.

 

   
 
 
.................................................................................................................................